Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

37. Skokov memorijal: Belica i Oštrek preko penala do polufinala

Autor: Željka Švenda | MNK Belica i Le Tressor&Oštrek gradnja prvi su polufinalni par u konkurenciji seniora na 37. Skokovom memorijalu u Parku mladosti, a obje su ekipe daljnje natjecanje izborile tek nakon raspucavanja. 

Poluzavršnicu je prva izborila MNK Belica nakon što je u četvrtfinalu nakon penala izbacila ekipu Svježa jaja Vuk. Momčad iz Belice u oba je poluvremena uspjela nadoknaditi dva gola zaostatka. U prvom je nakon 1:3 do poluvremena izjednačila na 3:3, a potom je u drugom dijelu s 4:6 s dva gola u završnici izvuka remi te izborila penale u kojima je u konačnici bila spretnija s 3:1.

>> VIDEO: MNK Belica – Svejža jaja Vuk – odlučujući šesterac
 

MNK BELICA – SVJEŽA JAJA VUK 6:6 (3:3) p. 3:1
 
MNK BELICA: Kristijan Mihalec, Darko Trstenjak, Nikola Hajdarović, Nino Mlinarić, Dario Herman, Neven Strnišćak, Karlo Baksa, Filip Horvat, Antonio Dragović, Samir Šopalović
 
SVJEŽA JAJA VUK: Denis Golubić, Davor Balent, Ivan Habuš, Aldin Begović, Ivan Antolek, Elvis Sabol, Matija Radiković, Tin Hladnik, Ivan Jarić, Admir Vuk
 

U drugom četvrtfinalnom ogledu izostali su pogotci, čak i u raspucavanju. Duel CB Fenix&Podravske noći i Le Tressor&Oštrek gradnja riješen je nakon šesteraca u kojima su s 1:0 spretniji bili Oštreki. Regularni dio susreta momčadi su završile minimalnim rezultatom (1:1), nakon što je Oštrek pogotkom Kolarića poveo u prvom, a Fenix preko Pačkog izjednačio u drugom dijelu. Konačnu odluku u raspucavanju donio je vratar Dreven obranivši posljednji udarac suparničkog igrača.
 

CB FENIX&PODRAVSKE NOĆI – LE TRESSOR&OŠTREK GRADNJA 1-1 (0:1) p. 0:1

CB FENIX&PODRAVSKE NOĆI: Mario Kovačić, Bruno Ipša, Kristijan Katelenić, Denis Vuković, Daniel Denžić, Dino Bahat, Darko Knapić, Bojan Vručina, Nikola Pačko
 
LE TRESSOR&OŠTREK GRADNJA: Saša Dreven, Robert Malnar, Stjepan Oštrek, Petar Rog, Dejan Slunjski, Karlo Marić, Josip Šestak, Matija Kolarić

Raspored završnice:

Subota, 22. srpnja:
20:00 ½ finale mlađi pioniri: NŠ DONJI KRALJEVEC/GORIČAN – NK ČUKOVEC 77
20:30 ½ finale stariji pioniri: TORNADO – DREAM TEAM
21:00 ½ finale mlađi pioniri: CB FORUM – SOBOSLIKARSKI OBRT ŠELJA
21:30 ½ finale stariji pioniri: ART – CB KAPLJICA
22:00 POVLAČENJE UŽETA
22:30 ½ seniori: MNK BELICA – LE TRESSOR&OŠTREK GRADNJA
23:20 ½ seniori: MIP WEYLAND – MNK KLUB 75

>> 37. Skokov memorijal: Repriza prošlogodišnjeg polufinala MNK Klub 75 i Mip Weyland
 
Nedjelja, 23. srpnja
20:00 za 3. mjesto MLAÐI PINIRI
20:30 za 3. mjesto STARIJI PIONIRI
21:00 FINALE MLAÐI PIONIRI
21:30 FINALE STARIJI PIONIRI
22:00 za 3. mjesto SENIORI
22:40 FINALE SENIORI

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.