Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

37. Skokov memorijal: Poznati četvrtfinalisti, ali ne i parovi

Četvrtfinale 37. Skokovog memorijala osigurale su ekipe CB Fenix&Podravske noći, Parketi Radiković, Svježa Jaja Vuk i Econ te LE Tresor&Oštrek Gradnja, MNK Belica, MNK Klub 75 i Mip Weyland.

U Parku mladosti večeras je kompletirano natjecanje u skupini B, a ekipe koje su osigurale četvrtfinale su CB Fenix&Podravske noći, Parketi Radiković, Svježa Jaja Vuk i Econ. Iz skupine A natjecanje nastavljaju LE Tresor&Oštrek Gradnja, MNK Belica, MNK Klub 75 i Mip Weyland, no još nije poznato s koje će pozicije koja momčad u četvrtzavršnicu. Rasplet će biti poznat nakon što večeras Mip Weyland i MNK Klub 75 odigraju posljednje utakmice po skupinama.

Uspije li trostruki osvajač Skokova memorijala večeras slaviti u obje utakmice te sve četiri momčadi završe skupinu s po 10 bodova, konačan plasman odlučit će međusobna gol-razlika utakmica odigranih između prve četvorke. 

CB Streer bar, bez obzira na ishod posljednjeg susreta, uz Mefisto natjecanje završava u skupini.

>> 37. Skokov memorijal: Poznati polufinalisti kod starijih pionira

 
U četvrtfinalu prvoplasirana iz skupine B, Fenix&Podravske noći, čeka posljednjeplasiranu iz skupine A, dok će prvoplasirana iz te skupine snage u četvrtfinalu odmjeriti s posljednjeplasiranom iz skupine B, a to je Econ. Druga momčad iz skupine B, Parketi Radiković, prolaz u polufinale tražit će protiv treće iz skupine A, dok posljednji četvrtfinalni par čine treći iz skupine B, Svježa jaja Vuk te drugoplasirana ekipa iz skupine A.
 
Neodigrane utakmice u skupini A:
20.20 MNK KLUB 75 – MIP WEYLAND
21:55 MIP WEYLAND – CB STREET BAR
Skupina B: (odigrana utakmica/gol razlika/bodovi)
1. CB FENIX&PODRAVSKE NOĆI 5 23:5 15 
2. PARKETI RADIKOVIĆ 5 17:9 12
3. SVJEŽA JAJA VUK 5 17:14 9
4. ECON 5 11:11 6
——————————————————————
5. NK MLADOST KOMET JUNIORI 5 8:23 3
6. AUTO FLORIJANIĆ 5 2:13 0
 
Skupina A: (odigrana utakmica/gol razlika/bodovi)
LE TRESSOR&OŠTREK GRADNJA  5 32:20 10
MNK BELICA  5 27:19 10
MNK KLUB 75  4 21:7 10
MIP WEYLAND  3 16:13 4
——————————————————————-
MEFISTO  5 19:29 3
CB STREET BAR  4 7:35 0

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.