Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

37. Skokov memorijal: Poznati polufinalni parovi kod mlađih pionira

Nakon odigrana tri kola u kategoriji pionira poznati su polufinalni parovi 37. malonogometnog memorijala ing. Vladimira Skoka. Prvo mjesto osvojila je ekipa CB Forum sa sedam bodova, koliko ima i druga NŠ Donji Kraljevec/Goričan, na trećem je mjestu ekipa NK Čukovec 77, a četvrta je Soboslikarski obrt Šelja.

Polufinalne utakmice kod mlađih pionira na rasporedu su u subotu kada će se odigravati i polufinala u kategoriji starijih pionira te seniora.

Mlađi pioniri (ekipa /gol razlika / bodovi)

1. CB FORUM 9:2 7 

2. NŠ DONJI KRALJEVEC/GPRIČAN 7:6 7 

3. NK ČUKOVEC 771:4 3 

4. SOBOSLIKARSKI OBRT ŠELJA 1:9 0 

 

Polufinale:

CB FORUM – SOBOSLIKARSKI OBRT ŠELJA

NŠ DONJI KRALJEVEC/GPRIČAN – NK ČUKOVEC 77

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.