Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO Otvoren 37. Skokov memorijal i Ljetne noći Grada Preloga

U Parku mladosti u Prelogu u petak je otvoren 37. malonogometni memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći Grada Preloga u organizaciji NK Mladost Komet Prelog.
 
Najdugovječniju sportsko-zabavnu manifestaciju otvorio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek, a otvorenju su se priključili i pobjednici završnice Sportskih igara mladih. Ekipa Spring, dječaci i djevojčice 4. brazreda OŠ Prelog, koji su u Umagu osvojili prvo mjesto u graničarima, dok je Dorian Čavlek bio prvi u trčanju na 60 m. Svima je uz čestitku gradonačelnik uručio i simboličan poklon, knjigu Lončeki koju je ove godine promovirala autorica prof. Marija Vuk.  Program otvaranja plesnom točnom upotpunile su preloške maožretkinje.
 
 „Ovo je jedna tradicionalna manifestacija koja traje, a veliko zadovoljstvo je što je došlo do velikog zaokreta. Prije svega, folklorni susreti ponovno se vraćaju u Park mladosti i vjerujem da će KU Seljačka sloga biti zadovoljna i brojem posjetitelja. U nedjelju pak, na večeri uz tamburicu mislim da ćemo svi skupa uživati u glazbi.
 
Drugo, prije 37 godina  i ja sam bio prvi sudionik turnira, tada kao pionir, a Memorijal je zapravo i počeo kada su se formirale ulične ekipe s jednom želom, a to je da pobijedi najbolji. I takv turnir ove godine ponovno ćemo imati u Parku mladosti. Brojka od 37 godina ipak govori puno, a prije svega treba zahvaliti NK Mladost Komet.“ – rekao je u razgovoru za Studio M gradonačelnik Kolarek.
 
Prve večeri na glazbenoj pozornici nastupio je Mustač bend, dok vikend donosi dvodnevnu tradicionalnu manifestaciju Priločki folkolorni susreti (subota) i Večer uz tamburicu (nedjelja) u organizaciji KU Seljačka sloga Prelog.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.