Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Međimurci u Puli na susretu osoba s tjelesnim invaliditetom

Članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije sudjelovali su u Puli na tradicionalnom susretu za osobe s invaliditetom u organizaciji tamošnjeg gradskog Društva osoba s tjelesnim invaliditetom.
 
Susret je održan na gradskom kupalištu Valkane koje je prilagođeno za osobe s tjelesnim invaliditetom, a sadržavao je sportsko-rekreativni i zabavni dio. Sudionici su se natjecali u pet  natjecateljskih disciplina: pikadu, visećoj kuglani, šahu, bacanju novčića u pehar te kartanju briškula-trešete.
 
Međimurci su sudjelovali u tri natjecateljske discipline i to u visećoj kuglani, pikadu i bacanju novčića u pehar te je svatko od njih osvojio diplomu. Nakon sportsko-rekreativnog djela svi su sudionici proveli ugodno popodne, guštajući u istarskim  gastronomskim specijalitetima, uživajući u moru i suncu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.