Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Dinamo u maksimirskim ložama predstavio dresove za novu sezonu

Foto: GNK Dinamo | U ložama maksimirskog stadiona predstavljeni su dresovi koje će igrači GNK Dinamo nosiit u sezoni 2017./2018. Predstavljena su tri dresa, prvi u legendarnoj plavoj boji, drugi u atraktivnoj narančastoj te teći u crnoj, dok će vratari imati crvene i zelene dresove.
 
Ove sezone Dinamov će dres biti poseban po nekoliko detalja. Prvi je natpis ''nema predaje'' s unutarnje strane ovratnika, malo slovo ''d'' ispod stražnje strane ovratnika, zatim hologramske oznake autentičnosti ''adidas'' i ''GNK Dinamo'', a najveća je atrakcija poseban grb Dinama s dvije zvjezdice. Zvjezdice na grbu uzeli smo po uzoru na mnoge europske klubove. Svaka zvijezda predstavlja komplet od deset naslova prvaka. Dinamo je u svojoj povijesti osvojio šest naslova pod imenom Građanski; četiri u bivšoj Jugoslaviji te 18 u samostalnoj Hrvatskoj. Dakle; ukupno 28 naslova. Očekujemo da za dvije godine na grb dodamo još jednu zvjezdicu.“rekao je na predstavljanju Tomislav Rukavina,  direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo.
 
Što se odabira boje prvog dresa tiče podsjetio je Rukavina da da to boja Dinama još iz doma Građanskog koji je od 1923. godine zamjenio svjetliju nijansu plavog dresa s ovom klasičnom. „U toj kombinaciji pobijedili su slavnu Barcelonu 1:0 u gostima te osvojili prvi od pet naslova prvaka u Kraljevini SHS. Današnji je dres upravo kombinacija svijetloplave i tamnoplave boje. Osim što narančasta boja simbolizira optimizam, društvenost i samopouzdanje, ta je boja spoj crvene koja označava energiju i žute koja simbolizira sreću. A očekujemo puno sreće i veselja u novoj opremi počevši već od ove sezone. Crnom bojom Dinamo se priključio redu europskih velikana koji nose ili su kroz povijest nosili tu boju na svojim dresovima. Od Reala, Barcelone, Seville, Rome, Juventusa, Milana, Bayerna, Liverpoola, Chelseaja…“ – objasnio je Rukavina.
 
U zanimljivom predstavljanju novih dresova korišteni su dronovi koji su na visinu od 15-ak metara podignuli tri nova adidas dresa Dinama, a završetkom zračne prezentacije otkrivene su lutke odjevene u dresove. Promociju su u tom trenutku dolaskom uveličali igrači prve momčadi odjeveni upravo u novu službenu opremu. Dresovi koje će nositi igrači Dinama posebno su dizajnirani samo za najtrofejniji hrvatski nogometni klub. Sadrže CLIMACOOL tehnologiju koja je prozračna na mjestima gdje je znojenje najintenzivnije, sprečava perspiraciju kože i omogućuje ostalim dijelovima tijela da zadrže toplinu koja pomaže sportašu u izvedbi i postizanju vrhunskih rezultata.
 
Predstavljanju je nazočio i direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina te direktorica adidas Croatia Ana Marija Prskalo Sever, sport marketing manager adidas Croatia Ivan Milić, kao i cijela momčad zagrebačkog nogometnog kluba. Moram priznati da smo bili oduševljeni. Najteže je ovih dana bilo šutjeti o boji dresa i o nekim detaljima poput zvjezdica na grbu.” – prokomentirao je nove dresove u ime cijele momčadi kapetan Domagoj Antolić. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.