Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U petak počinje 37. Skokov memorijal: Prijave ekipa moguće i u četvrtak

Malonogometni noćni memorijal ing. Vadimira Skoka i Ljetne noći Grada Preloga počinju u petak i donose desetodnevni sportsko-zabavni spektakl u Parku mladosti, a u organizaciji NK Mladost Komet Prelog.
 
Rok za prijavu ekipa produžen je do četvrtka, a u 20 sati u Parku mladosti bit će održano izvlačenje skupina. Prijave ekipa su moguće u kategorijama seniora, veterana, mlađih i starijih pionira. Kotizacija za seniore iznosi 500, za veterane 400, a za pionire 100 kuna. Za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade, novčane i do 10 tisuća kuna te sportska oprema, kao i nagrade za najboljeg strijelca, igrača i golmana u svim kategorijama. Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati amaterski turnir u odbojci na pijesku. Turnir će biti održan u muškoj i ženkskoj konkurenciji, a kotizacija za ekipu iznosi sto kuna.
 
Prijave ekipa za malonogometni turnir i/ili  odbojku na pijesku: 098/461-014 (Željko Sokač) ili u City baru u Prelogu. Ždrijeb skupina i parova malonogometnog turnira bit će 12. srpnja u 20 sati u Parku mladosti.
 
Prva glazbene večer na ljetnoj pozornici Parka mladosti donosi nastup Mustač benda!
 
KONCERTI: PSIHOMODO POP I NENO BELAN
 
Desetodnevna sportska manifestacija uz popularne ljetne noći donosi i bogati glazbeno-zabavni program uz koncerte Nene Belana i Psihomodo Popa, Priločke folklorne susrete, Večer uz tamburice te nastupe brojnih domaćih skupina. Posjetitelje svake večeri očekuje bogata ponuda jela i pića.
 
Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima uz odličan nogometa, najbolju amatersku odbojku na pijesku i vrhunsku glazbenu zabavu u Parku mladosti od petka, 14. srpnja.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.