Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mario Mikulan predsjednik Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava

Mario Mikulan (SDP-Laburisti) predsjednik je Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava. Na drugoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Mikulan je na čelnu poziciju odabran sa šest glasova za i pet protiv, a na prijedlog šest vijećnika.
 
„Izabran sam na mjesto predsjednika i ne baš previše svojom voljom. Htio sam konsenzus, a njega nije bilo. Dva glavna aktera, koja su dobila ove izbore, nisu se mogla dogovoriti već sam ja s jednim glasom morao odlučivati. Moram naglasiti da nisam ničiji. Radit ću za dobrobit Donje Dubrave i Dobravčana. Moja ponuda još uvijek je na stolu – 7 tisuća kuna sam spreman dati za nove izbore, ako ste i vi spremni, svake godine možemo na izbore, a porezni obveznici plaćat će izbore svake četiri godine. Što se mene tiče, jasan sam, želim da sjednice budu konstruktivne i po zakonu te da se previše na zadire u neke osobne stvari.“ – rekao je Mikulan nakon odabira na čelnu poziciju.
 
Odabirom predsjednika konstituirano je Općinsko vijeće Općine Donja Dubrava, a ispred Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji vodio ju je Milorad Novković. Na drugoj sjednici potvrđena je prvotno odabrana Mandatna komisija s predsjednikom Zoranom Horvatom.  Vijećnici su svečanu prisegu položili na prvoj sjednici, a podsjetimo da Vijeće čini po pet vijećnika s liste HNS-a i liste koalicije HDZ-HSS-HSLS te jedan s liste SDP-Laburisti.
 
Načelnik Općine Marijan Varga za kraj je najavio svečanu sjednicu Općinskog vijeća, a povodom Dana Općine Donja Dubrava koji će biti obilježeni od petka do nedjelje, 13.-16. srpnja. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.