Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ovog vikenda nastavlja se prvenstvo Prve lige u lovu ribe udicom na plovak

Ovog vikenda sedmim i osmim kolom nastavlja se natjecanje u 1. ribolovnoj ligi Hrvatskog športskog ribolovnog saveza (HŠRS) u disciplini Lov ribe udicom na plovak.
 
Dva kola bit će održana na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma SRD Klen u Svetoj Mariji. Natjecanje će oba dana početi od 8 sati s pripremom, a sam lov ribe počet će u 10 i trajati do 14 sati. U subotu će domaćin natjecanja je Klen iz Svete Marije, a u nedjelju Glavatica iz Preloga.
 
Liga broji ukupno 12 kola, a u njoj se natječu ukupno tri ekipe iz Međimurja. Najbolje plasirana je Glavatica, u gornjem dijelu je i ekipa Soma iz Kotoribe, dok Klen drži zlatnu sredinu.
 
Pozivaju se ribiči i simpatizeri da dođu bodriti domaće ekipe, ujedno će vidjeti majstorije najboljih hrvatskih ribiča i bogati ulov.  U ribičkom domu biti će ponuda pečenih riba i hladnih napitaka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.