Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Nogometnim kampom zaključen drugi tjedan ljetnih sportskih kampova

Nogometnim kampom u organizaciji ŠN Međimurje zaključen je u drugi tjedan ljetnih sportskih kampova Svaki tjedan sport jedan za čakovečke osnovnoškolce, ali i ostale zainteresirane.
 
U pet dana u dvosatnim terminima u kampu je sudjelovalo oko stotinjak djevojčica i dječaka, a petorica trenera upoznala su ih s čarima nogometne igre. Novu priliku za to osnovnoškolci će imat već u novom tjednu kad će nogometni kam biti održan u organizaciji NŠ Sloga , dok će ŽRK Zrinski održati kamp iz rukometa u dvorani Ekonomske i trgovačke škole, a KK Mladost košakaški kamp na igralištu u Ivanovcu.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.