Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Tjedan nogometnog, rukometnog i košarkaškog kampa

Učenici čakovečkih osnovnih škola ovog ljeta imaju najveću ponudu kampova i radionica, a iako je ljeto tek na početku, kako tvrde iz Grada, sudjelovanje djece najveće je do sada.
 
U sklopu Ljetnih sportskih kampova ukupno će biti organizirana 22 iz različitih sportova, informatička radionica i po prvi puta ljetni kamp iz tehničke kulture. Tri koja se trenutno održavaju, nogometni, rukometni i košarkaški, obišao je u ponedjeljak gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač. Podsjetio je da su prošlogodišnji kampovi dosegli brojku od 1300 sudjelovanja djece te izrazio uvjerenje kako će ovogodišnji, kojih je ujedno i više te uz veću zainteresiranost djece, postaviti novi rekord.

„Uhodani projekt poput ovog, pokazuje da interes za ovakve aktivnosti tijekom ljeta postoji, a sigurno će djeca među brojnim sportovima, ali i na radionicama iz informatike i tehničke kulture, pronaći nešto čime će se baviti i tijekom školske godine.“ – rekao je Kovač.

Radionice su za čakovečke osnovnoškolce besplatne, dok se sportski kampovi naplaćuju. Posljednji kamp završava 1. rujna. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.