Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Kadetkinje Klena pobjednice Kupa HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak

Foto: SRK Klen Sveta Marija | Ekipe Klena, Drave, Glavatice, Soma i Linjaka proteklog vikenda sudjelovale su na 63. Kadetskom kupu Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u disciplini Lov ribe udicom na plovak.
 
Najuspješnije rezultate postigao je je Sportsko ribolovni klub Klen iz Svete Marije čije su kadetkinje osvojile naslov pobjednika Kupa HŠRS za ovu godinu. Svetomarska ekipa prvog dana natjecanja osvojila je treće mjesto, dok su drugog dana bile prve te s ukupnih 26 bodova osvojile prvo mjesto u konkurenciji od 14 ekipa. Ekipa kadetkinja osvojila je i dvije sektorske medalje. Ivana Pozderec u svom je sektoru s petim i prvim mjestom ukupno osvojila četvrtu poziciju. Lana Picer je prvog dana bila sedma, drugog dana druga, a ukupno 11. Marta Strbad sa četvrtim i sedmim mjestom ukupno završila natjecanje kao 15.
 
Za osvajanje pehara malo je nedostajalo i kadetima Klena koji su u ukupnom plasmanu osvojili peto mjestu između 19 ekipa. Za ekipu su nastupili: Karlo Strbad koji  je prvog dana bio drugi u sektoru, a drugog dana prvi te je u ukupnom pojedinačnom plasmanu osvojio drugo mjesto. Simon Povijač je u ukupnom plasmanu bio 11., Dino Slaviček 37., dok Luka Pozderec nije nastupao kao rezervni natjecatelj. Ekipi kadetkinja kapetan ekipe bio je Ivan Orehovec, a ekipi Kadeta Dragutin Peter. Ovo natjecanje uz sudjelovanje dvije ekipe zahtijeva i dosta pratećih članova koji pomažu natjecateljima, pomogli su i roditelji pa im se u ime Kluba svima zahvaljujemo.
 
Od preostalih međimurskih ekipa koje su sudjelovale na Završnici, u konkurenciji kadetkinja Drava iz Donjeg Mihaljevca osvojila je drugo mjesto, dok je Glavatice Pfifer iz Preloga bila deseta. U kadetskoj kategoriji Som iz Kotoribe bio je šesti,  Glavatica 16., a Linjak iz Palovca 18.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.