Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: SVEČANA SJEDNICA Križaić i Škvorc: Općina je imala intenzivan razvoj, u tom smjeru nastavljamo

Mještani općine Mala Subotice od petka do nedjelje slave dane svoje zajednice. Središnji događaj bogatog programa obilježavanja bila je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mala Subotica na kojoj su čestitku mještanima uputili predsjednik Općinskog vijeća Mladen Križaić i načelnik Valentino Škvorc.
 
Predsjednik vijeća Križaić osvnuo se na život u ovoj zajednici posebno istaknuvši: „Obljetnice i znaajni datumi prilika su da se prisjetimo prošlih vremena. Općina Mala Subotica od 1993. godine sa svim naseljima postala je mjesto dostojno za život svakog čovjeka. Sve ono što je potrebno svima nama koji živimo u ovoj sredini, to imamo. Gospodarski, vjerski, kulturni, predškolski i školski, zdravstveni, društveni i sportski sadržaji te ostali infrastrukturni projekti na visokoj su razini standarda što znači da je općina kroz svoju kratku povijest imala intenzivan razvoj. Zahvaljujem svima koji su pomogli razvoju naše sredine.“
 
Križaić je poručio kako je pred općinom daljnji razvoj, a na to se nadovezao i načelnik. „Planova ima puno, a sve u svrhu da mještanima omogućimo bolju svakodnevicu u ugodnoj okolini. U svrhu da zadržimo mlade u našoj sredini jer što će nam ceste, ako ih nema tko koristiti, igrališta, ako na njima nema djece? Zalagat ću se da sve ima svoj smisao i cilj. Uvijek sam otvoren za nove ideje, naravno, potkrijepljene argumentima i činjenicama. Posebno sam ponosan na velik broj vrlo aktivnih udruga koje su odraz zdrave sredine u kojoj živimo i hvala im što svoje vrijeme nesebično daju za dobrobit svih nas!“ – zaključio je načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.
 
U kulturno-umjetničkom programu svečane sjednice sudjelovali su Puhački orkestar općine Mala Subotica, skecije KUU Zvon, djeca iz Dječjeg vrtića Potočnica, članovi medijske grupe OŠ Tomaša Goričanca, Severina Lajtman i Slavko Držanić.

Sjednici su nazočili i načelnici susjednih općina Domašinec Mario Tomašek, Podturen Perica Hajdarović, Belice Zvonimir Taradi, Donji Kraljevec Miljenko Horvat, kao i pobratimljenih općine Jalžabet i općine Starše iz Slovenije zamjenik načelnika Marian Malek, predstavnici odgojnih i obrazovnih ustanova, mjesnih udruga te mještani.
 
Na sjednici su dodijeljena i općinska priznanja, a više o svemu čitajte u linku.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.