Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Novak: Ne bude li dogovora, spremni smo na izbore Horvat: Nadamo se biti prihvatljiviji partner

Nakon neuspjele konstituirajuće sjednice Skupštine Međimurske županije, na rezultate su se osvrnuli predsjednici stranaka SDP-a Međimurja Mladen Novak, HDZ-a Međimurja Darko Horvat, a vidno razočaran bio je i župan Matija Posavec.

Mladen Novak, predsjednik SDP-a Međimurske županije:  „SDP je ozbiljna stranka. Išli smo na izbore da radimo za dobrobit Međimurja i tako ćemo se ponašati. Ako ćemo uspjeti dogovoriti način funkcioniranja županijske Skupštine, mi smo uvijek spremni za suradnju, ali suradnju kao partneri, a ne kao oni koji će dizati ruku. Ako to uspijemo ostvariti, sigurno ćemo naći model kako ćemo moći funkcionirati u županijskoj Skupštini, ako ne, mi smo spremni za izbore.“
 
Darko Horvat, predsjednik HDZ-a Međimurske županije „S obzirom na to da nikakvih službenih konatakata između većinske liste koju je predodio HNS i HDZ-a u protekla tri tjedna nije bilo, mi smo na današnju Skupštinu došli u uvjerenju da su dogovor postigli HNS i SDP. Danas smo svjedočili tome da tog dogovora jednostavno nema. Ja se nadam da ćemo mi slijedom svih ovih događaja koji su nas pratili proteklih sat vremena, evidentno biti prihvatljiviji partner i za razgovore i dogovore i sa županom Posavcem i sa svim onim vijećnicima koji su danas položili prisegu i postali vijećnici s liste HNS-a. Ali, ne odbacijem bilo kakvu mogućnost da se na bilo kakav drugi način složi većina u županijskoj Skupštini. “
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.