Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Održan 2. Memorijal Rajko Kolarek

Klub odbojke na pijesku (KOP) u spomen na preminulog trenera Rajka Kolareka u subotu je organizirao je drugi po redu memorijalni turnir za muške i ženske parove te mješovite trojke.
 
Na terenima kod čakovečkih bazena Marija Ružić u svakoj od kategorija snage su odmjerile po četiri ekipe. Kod muških parova najuspješniji su bili Juras/Novak koji su u finalu tijesno s 2:1 nadigrali par Kozar/Palinkaš. Najbolje kod ženskih parova bile su Ðolonga/Inkert koje su bile bolje od Zorc/Tomašić s 2:1 u setovima. Najzanimljiviji su bili susreti mješovitih trojki u kojima je na kraju slavio sastav Petek/Zorc/Tomašić.

Memorijalom čuvamo sjećanje na dragog prijatelja i trenera koji je zadužio međimursku odbojku, ali i međimurski sport. Posebno nas je razveselilo što su na turnir pristigle i Rajkova supruga Marijana i kćer Tina. Kada smo vidjeli koliko je njima značilo što smo uspjeli organizirati Memorijal, naša srca, srca svih onih koji su poznavali Rajka, bila su ispunjena“ – poručio je predsjednik kluba Ivan Vabec.  Iz kluba su najavili da će na drugu obljetnicu smrti Rajka Kolareka na njegovu grobu u srijedu položiti vijence i zapaliti svijeće.
 
Na sportskom planu pak čakovečke pjeskaše čeka kadetsko prvenstvo Hrvatske za djevojke 8. i 9. srpnja u Zagrebu, a 15. srpnja seniorsko prvenstvo države. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.