Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO Kristijan Stunković prvak Hrvatske, Kaja Sabol viceprvakinja

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba proteklog vikenda na Otvorenom prvenstvu Hrvatske i Slovenije u Rijeci nastavili su niz odličnih rezultata.
 
Na natjecanju je nastupilo 200 plivača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske i Srbije. Prvi uvjet za nastup bio je plivanje općeg seniorskog limita, ali čakovečki plivači otišli su i korak dalje. Kristijan Stunković osvojio je zlato na 400m mješovito, a tome je dodao i srebra na 200m leptri i 200m mješovito. Kaja Sabol pak je državna viceprvakinja na 1500m slobodno. Medalje su plivači mogli ostvariti zasebno na Otvorenom prvenstvu Hrvatske i Slovenije te na Prvenstvu Hrvatske (PH), a čakovečki plivači kući su ponijeli čak sedam odličja.
 
Organizatori natjecanja su Hrvatski plivački savez i Plavalna zveza Slovenije, a zajednički u svrhu napretka plivanja dviju država.

 
Kristijan Stunković osvojio je:
-1. mjesto 400m mješovito na Otvorenom prvenstvu Hrvatske i Slovenije
-1. mjesto 400m mješovito na PH
-2. mjesto 200m leptir Otvorenom prvenstvu Hrvatske i Slovenije
-2. mjesto 200m leptir na PH
-2. mjesto 200m mješovito na Otvorenom prvsntvu Hrvatske i Slovenije
-2. mjesto 200m mješovito na PH
 
Kaja Sabol osvojila je:
-2. mjesto 1500m slobodno na PH
-4. mjesto 200m leđno na PH
-6. mjesto 400m slobodno na PH
-6. mjesto 800m slobodno na PH
-6. mjesto 100m leđno na PH
-9. mjesto 50m leđno na PH
 
Tin Furdi osvojio je:
-9. mjesto 200m slobodno na PH
-15. mjesto 100m slobodno na PH

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.