Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

ŽETVA MEDALJA Lea Ružić dvostruka prvakinja Hrvatske

Foto: Arhiva | Na 5. Sisačkom gimnastičkom vikendu u sklopu kojeg su održani pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije i II. kolo Kupa Hrvatske članovi GK Marijan Zadravec Macan iz Čakovca osvojili su čak 12 medalja.
 
Dvostruku titulu državne prvakinje u Sisku je uzela Lea Ružić osvojivši zlata na gredi i tlu. Uz Ružić, boje GK Marijan Zadravec Macan branilo je još dvadesetak vježbača koji su također ostvarili odlične rezultate. U kategoriji mlađih juniora Luka Sedmak završio je kao četvrti, a svoj nastup na svih pet sprava završavao je među prvih osam. Ana Sambolec je kod juniorki osvojila šesto mjesto na ručama, osma je bila na tlu i preskoku dok je na gredi bila deveta.
 
U drugom kolu KUP-a Hrvatske regija sjever Luna bila je najbolja u kategoriji mlađih juniorki te je time kao prva osigurala vizu za završnicu KUP-a Hrvatske. Uz nju još su nastupile i Leona Radek, Lorena Lukman i Tena Župančić.
 
Uspješni su bili i gimnastičari. Matija Žarković osvojio je svoju prvu zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta, ispred Adriana Debelca i Noela Novaka. Luka Novak bio je četvrti, Erik Trajbar peti, Jona Žvorc šesti, Erik Kovačić sedmi, a Jan Fišter deveti. U kategoriji kadeta Dario Radek osvojio je prvo mjesto,David Lovrenčić bio je drugi, a Dominik Vidović treći. U kategoriji seniora C Lovro Ðud osvojio je drugo mjesto.
 
Na tradicionalnom nadmetanju u Sisku održano je i otvoreno prvenstvo za rekreativce i početnike.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.