Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Otkrivanje spomen obilježja branitelju Zlatku Ovčaru

Foto: Ilustracija | Na Dan državnosti, 25. lipnja u Novom selu Rok svečano će biti otkriveno Spomen obilježje poginulom hrvatskom branitelju Zlatku Ovčaru. Dragovoljac Domovinskog rata iz ovog međimurskog mjesta poginuo je 18. listopada 1991. godine prilikom avionskog napada hrvatskih položaja u Starom Grabovcu kod Novske.
 
Progam će u 11 sati započeti svetom misom u crkvi sv. Roka, dok će u 11.45 nasuprot crkve biti otkriveno spomen obilježje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.