Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Primopredaja vlasti u Maloj Subotici – Škvorc preuzeo načelničku funkciju

Vladimir Domjanić, načelnik Općine Mala Subotica u dva mandata, predao je Općinu u ruke mladog, novoizabranog načelnika Valentina Škvorca.
 
Na svečanosti primopredaje vlasti dosadašnji načelnik kratko je istaknuo: „Imamo puno projekata koji čekaju ili da se krene u izvođenje ili otvaranje natječaja. Natječaji su spremni, a mogu reći i da nema dugovanja. Najveći projekat koji je u tijeku ide svojim smjerom i očekujemo da će 15. kolovoza zavšiti.“
 
Domjanić je obećao i biti na pomoć novom vodstvu sve do završenja spomenutog projekta, a radi se o uređenju središnjeg trga u Maloj Subotici u vrijednosti oko četiri milijuna kuna.
 
„Vjerujem da ćete i dalje nastaviti razvijati našu sredinu, naravno, uz pomoć Općinskog vijeća, a kako bismo svi zajedno postigli što kvalitetnije rezultate i što bolji život naših sumještana u ovoj sredini“ – zaključio je bivši načelnik Domjanić.
 
Novi načelnik Valentino Škvorc zahvalio je dosadašnjem čelniku Općine te kratko istaknuo: „Potrudit ćemo se nastaviti taj rad i voditi općinu u dobrom smjeru i od ovog trenutka dajemo na raspolaganje naše znanje i iskustvo svim mještanima općine Mala Subotica.“
 
Zamjenik općinskog načelnika Mladen Lacković je dodao: „Vjerujem da će s malim odmakom vremena i naši sumještani shvatiti sve ono što je načelnik Domjanić u dva mandata ostvario za našu općinu. Bilo je negiranja, no kad sve sve zboji i sagleda cjelokupna slika, vjerujem da je napredak očit. Nas dvojica, kao tim i zajedno s Općinskim vijećem, vjerujem da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve i u pokazati da ćemo ono što smo obećali i ispuniti na obostrano zadovoljstvo, nas kao voditelja Općine i mještana Općine Mala Subotica.“  
 
Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća bit će održana u ponedjeljak, 19. lipnja, a nakon toga slijedi obilježavanja Dana Općine uz, tradicionalno, bogat program. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.