Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO Finale Kupa Hrvatske: Privremena regulacija prometa, koristite alternativne pravce

Zbog odigravanja finale utakmice Hrvatskog nogometnog kupa u Varaždinu će oko stadiona Varteks u srijedu biti uspostavljena privremena regulacija prometa na dijelu Zagrebačke i Gospodarske ulice, priopćila je policija.

Večer ranije, u utorak od 23 sati biti će zabranjeno parkiranje na parkiralištima u Zagrebačkoj ulici od Gospodarske ulice do parkirališta ispred Gradskih bazena.

Na dan utakmice, u vremenu od 16 do 24 sati promet će biti zatvoren na dijelu Zagrebačke ulice u zoni stadiona Varteks od  raskrižja s ulicom Frana Supila i Miroslava Krleže, do raskrižja s Gospodarskom ulicom te će Zagrebačka ulica biti zatvorena od ulice Ivana Mažuranića u smjeru centra grada.

U dijelu Gospodarske ulice od trgovačkog centra u smjeru Biškupečke ulice biti će uspostavljen jednosmjerni promet i neće biti moguće skretanje u Gospodarsku ulicu iz Biškupečke.

U spomenutim ulicama također će biti ograničeno parkiranje vozila i premjestit će se sva vozila parkirana na nogostupima, zbog čega se svi  vozači upućuju na parkiranje vozila na parkiralište autokluba Varteks (kod autosajma), na koje će biti omogućen prilaz iz smjera Gospodarske i Biškupečke ulice.

Alternativni pravci obilazak zatvorenih dijela prometnica su Biškupečka, Krležina, Mažuranićeva, Cehovska i Zagrebačka ulicu.

Policija apelira na vozače da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, kao i znakove i naredbe policijskih službenika i pripadnika prometne jedinice mladeži. Posjetiteljima nogometne utakmice pak se preporučuje dolazak na utakmicu pješke te što ranije jer se očekuju gužve na ulazima na stadion i na parkiralištima.

 (Foto: Karta s označenim zatvorenim dijelom Zagrebačke ulice, alternativnim pravcem i parkiralištima)
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.