Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

[FOTO] NOVI TERENI TK PRELOG Filipić: Možemo kandidirati za turnire HTS-a

Tenis klub Prelog bogatiji je za dva teniska terena, a više od sto članova kluba sada ih na korištenje ima ukupno pet. Dva dugoočekivana svečano su danas otvorena, a vrpcu su prerezali i prvi teren isprobali mladi tenisači Tamara Balent i Benjamin Kovačić. Velik broj okupljenih zaljubljenika u bijeli sport pozdravili su predsjednik kluba Zlatko Filipić i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Što novi tereni znače za sam klub? „Kao prvo, možemo se kandidirati za određene turnire koji su pod okriljem Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske i Hrvatskog teniskog saveza, a kao drugo možemo ostvariti svoj plan da omasovimo članostvo. S time smo krenuli i ranije stoga je ovog tjedna naš klub probio brojku od 100 članova i mislim da je to respektabilan broj i nadam se da će s ovim terenima broj članova još više rasti.“ – objasnio je predsjednik kluba.

Radovi su iznosili oko 200 tisuća kuna, no gradonačelnik Kolarek ističe kako su financije zanemarive s obzirom na veliki broj mladih tenisačica i tenisača koji će ih koristiti.

Ono što će u budućnosti biti potrebno jest rasvjeta, iako bi kroz nekoliko mjeseci pod njome trebala biti tri terena, o tome u klubu trenutno ne razmišljaju. Predstojeće vrijeme rezervirano je za odmor i uživanje u igri, zaključio je predsjednik TK Prelog Zlatko Filipić.

VIŠE o svemu poslušajte u petak u emisiji ZONA SPORTA od 10.05 sati!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.