Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Međimurka Nikolina Zadravec s Podravkom podigla svoj prvi trofej Kupa Hrvatske

IZ UMAGA ŽELJKA ŠVENDA | Rukometašice Podravka Vegete obranile su trofej Kupa Hrvatske nakon što su u finalu završnog turnira u Umagu slavile protiv Trešnjevke 24:13 (8:8).
 
Podravci je ovo 22. Torfej Kupa, a po prvi puta podigla ga je i Nikolina Zadravec, Međimurka rodom iz Strahoninca. U finalnom srazu Zadravec je postigla prvi pogodak u susretu, a u konačnici je sa sa četiri pogotka, koliko su postigle i Ekaterina Nemaškalo, Selena Milošević i Mairjeta Vidak, predvodila momčad do pobjede.
 
19-godišnjakinja u redove hrvatskih prvakinja stigla je prije godinu dana, a uz nacionalna prvenstva stekla je i iskustvo igranja u regionalnoj ligi.
 
>> ZADOVOLJSTVO I PONOS Zadravec o Kupu i godini u Podravci

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.