Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Svečanom sjednicom Općinskog vijeća otvoreni Dani općine Donji Kraljevec

Obilježavanje Dana općine Donji Kraljevec započelo je u petak i trajat će do sljedeće subote, a svečana sjednica Općinskog vijeća bila je prigoda za zbrajanje odrađenog kroz četiri godine mandata.
 
„Bitno je sve ono što smo materijalno stvoril  od izgradnje novih cesta, afaltiranja, uređenja domova, izgradnje vrtića, planiranje novog vrtića, planiranja škola do uređenja groblja, ali najvažnije je ono što ostaje, a to su ljudi koji žive u našim mjestima. Njihovo poznavanje i složnost svih naselja kao jedne cjeline kako bi naša djeca imala osjećaj zajedništva i zajedno mogla imati bolju budućnost. Za svako naše naselje do nas smo ispunjavali potrebe njegovih stanovnika, a i u budućnosti planiramo razvijati i unaprijeđivati standard svih naših građana.“ – naglasio je načelnik Općine Miljenko Horvat te uputio zahvali na suradnji vijećnicima, predsjednicima mjesnih odbora, djeatnicima vrtića i škola kao i svim gospodarstvenicima s područja općine pri čemu, zbog donacija, posebno je izdvojio tvrtke Tehnix i Ferokotao.
 
 „Zahvaljujem se svim građanima na ljepoj suradnji i razumijevanju svih ovih godina. Našim gostima želim da se lijepo provedu u proslavi Dana općine, a svim mještanima čestitam Dan naše općine Donji Kraljevec“ – zaključio je čestitkom načelnik Hrovat.
 
Od brojnih uzvanika ,čestitku je uputio predsjednk Skupštine Međimurske žuapnije Mladen Novak, posebno istaknuvši: „Što hoćemo napraviti u Međimurju, u Donjem Kraljevcu možemo vidjeti kako funkcionira i to će biti u sljedećem periodu mjesto iz kojeg ćemo crpiti ideje i način na koji treba funkcionirati, od poljoprivrede, do industrije, organizacije, kako poduzeća trebaju funkcionirati, kako se odnositi prema ljudima, kako se odnositi prema kupcima i prema lokalnoj zajednici.“
 
Na suradnji je zahvalio župan Matija Posavec. „I ova Skupština je presjek našeg dosadašnjeg mandata i suradnje u kojem smo bili dobri partneri i zahvaljujem načelniku (op.a. Miljenku Horvatu) na dopinosu razvoju općine. Hvala vam svima, budite i dalje ponosni Kraljevčani i Međimurci i, naravno, otvorena ruka suranje sa Županijom, kako je to bilo do sada, tako će biti i dalje.“ – zaključio je Posavec. 
 
Na svečanoj sjednici dodijeljena su općinska priznanja. Grb općine Donji Kraljevc primio je mns. prof. Juraj Kolarić, dok su općinske plakete primili ŠRD Šaran Palinovec, Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata ogranak Donji Kraljevec, Gordan Horvat i Franjo Jančec.
 
Obilježavanje Dana  općine Donji Kraljevec nastavlja se danas  u 15 sati minmogodom od osnovne škole u Donjem Kraljevcu do zgrade Općine gdje će pola sata kasnije početi prigodan program pod šatorom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.