Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Dan vatrogastva obilježili primopredajom novog vozila

Na blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca Javna vatrogasna postrojba Čakovec postala je bogatija za novo vozilo. Primopredajom vozila namijenjenog za tehničke  intervencije tako je obilježen Dan vatrogastva.
 
Vozilo u vrijednosti milijun i 700 tisuća kuna kupljeno je vlastitim prihodima JVP-a, a u potpunosti je opremljeno najmodernijom opremom. Njime će se podići spremnost jedine profesionalne vatrogasne postrojbe u Međimurju, ubrzati vrijeme i kvaliteta intervencija te tako pridonijeti sigurnosti cijelog Međimurja, rekao je tom prilikom zapovjednik JVP Mladen Kanižaj. Ključeve je zapovjedniku Kanižaju uručio predsjednik Vatrogasne zajednice Međiuurske županije Mario Medved, a vozilo je posvetio gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Željko Železnjak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.