Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

GALEBOV TEREN POD RASVJETOM Dominić: U park je do sad uloženo 250 tisuća kuna

Autor: zsvenda | Odmjeravanje snaga nogometnih reprezentacija Oporovca i Preloga bio je povod svečanom otvorenju rasvjete u sportskom parku NK Galeb u Oporovcu.

„Prošle godine proslavili smo 40 godina od osnutka kluba i tada sam se kao predsjednik mogao pohvaliti o povijesnom uspjehu i plasmanu u 1. MNL. Galeb je danas stabilan županijski ligaš, trenutno na šestom mjestu, koji se može pohvaliti noćnom rasvjetom na svom igralištu.“ – rekao je prvi čovjek kluba Damir Dominić koji je uz gradonačelnika grada Preloga Ljubomira Kolareka otvorio rasvjetu.
 
U sportski park u Oporovcu do sad je uloženo 250 tisuća kuna. „Prema uvjetima natjecanja u Prvoj ligi napravljen je koridor, postavljeni su tlakovci, promijenjen je dio ograde, a najskuplja investicija je bila rasvjeta. U nju spadaju temelji, kablovi, priključci, stupovi i rasvjetna tijela. Dih rasvjetnih tijela je poklonjen, da vidimo kako će funkcionirati, onda ćemo ih otkupiti, a sama rasvjeta je oko 150 tisuća kuna.“ – objasnio je Dominić. Zahvalio je Gradu i gradonačelniku na podršci, izvođačima koji su dijelom bili i sponzori u pojedinim radovima, a istaknuo je dobru suradnju kluba sa ŠN Mladost Komet Prelog, okolnim nogometnim klubovima, kao i sa Zajednicom sportskih udruga grada Preloga.
 
Na igralištu NK Galeb još su u planu uređenje sportskog terena, završetak ograde oko istog te izgradnja novih klupa za rezervne igrače, dok je u idejnoj razradi uređenje svlačionica čime bi Galeb zadovoljio infrastrukturne kriterije i za viši rang natjecanja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.