Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Žetva medalja Macanovih gimnastičara

U subotu je u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću održano 1. kolo hrvatskog kupa u sportskoj gimnastici – Regija sjever. Na natjecanju je sudjelovalo 12 klubova s više od 200 natjecatelja, a 30 članova GK Marijan Zadravec Macan osvojilo je čak 14 medalja. S devet zlata, četiri srebra i jednu broncu čakovečki gimanstičari i gimnastičarke potvrdili su da su među najboljima u regiji sjever te da međimurska gimnastika nakon Tijane Tkalčec i Filipa Udea ima svjetlu budućnost.

Natjecanje je otvorio predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevica Tkalčec, a po završetku natjecanja istaknuo je zadovoljstvo rezultatima Macanovih gimnastičara te izrazio nadu da će jednog dana neki od njih predstavljati Hrvatsku na nekom velikom natjecanju.
 

Rezultati članova GK Marijan Zadravec Macan:
 
ZLATO: Lea Ružić (kadetkinja), Sabina Hegeduš (seniorka), Ana Sambolec (juniorka), Luna Sakač (mlađa juniorka), Dario Radek (kadet), Noel Novak (mlađi kadet) i David Ðuran (junior) te ekipe mlađih kadeta (Noel Novak, Adriano Debelec, Erik Trajbar, Erik Kovačić ,Jan Fišter ,Luka Novak i Jona Žvorc) i juniora (David Ðuran i Luka Sedmak)
 
SREBRO: Luka Sedmak (junior), David Lovrenčić (kadet), Adriano Debelec (mlađi kadet) te ekipa mlađih juniorki (Luna Sakač,Leona Radek, Lorena Lukman i Mina Bacinger)
 
BRONCA: Erik Trajbar (mlađi kadet)

Treneri: Damir Fotak, Matija Novak, Marija Zadravec, Tatjana Goverdovskaja

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.