Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Izaslanstva odala počast Zrinskom i Frankopanu te hrvatskim braniteljima

Povodom Dana Međimurske županije i 6. Spomendana Hrvatskog sabora na Zrinske i Frankopane u Čakovcu su položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Spomenika te kod spomen-zida svim poglinulim i nestalim braniteljima Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Počast su odala izaslanstva Međimurske županije, gradova Čakovec i Prelog, Zrinske garde, Policijske uprave međimurske, udruga proizašlih iz Domovinskog rata kao i građani Međimurja.

Dan Međimurske županije obilježavamo brojnim događanjima, to činimo radi ponosnog Međimurja, ponosnih Međimurki i Međimuraca, a danas se ovom svečanošću prisjećamo i onih koji nisu više s nama, koji su dali svoje živote za domovinu“, rekao je tom prilikom župan Matija Posavec. 

Dan Županije i  Spomendan na hrvatske velikane Zrinske i Frankopane obilježavaju se 30. travnja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.