Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U nesreći na gradilištu u Čakovcu dvojica radnika teško ozlijeđena

Dvojica radnika rođeni 1980. i 1988. godine teško su ozlijeđeni, a radnik rođen 1983. lakše je ozlijeđen,  u padu sa samohodne platforme na gradilištu privatnog poduzeća u Čakovcu.

>> NESREĆA NA GRADILIŠTU Trojica radnika teško ozlijeđena prilikom pada s dizalice

Prilikom izvođenja radova na izgradnji proizvodne hale u jednom trenutku došlo je do pucanja spojnog elementa na samohodnoj platformi, koji povezuje teleskopsku ruku i radnu košaru, koja se zajedno s trojicom radnika prevrnula. Radnici su ispali iz košare te s visine između 6,5 do 9 metara pali na tlo.
 
Privatnim i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć. Radnik rođen 1983. godine lakše je ozlijeđen, dok su radnici rođeni 1980. i 1988. godine teško ozlijeđeni.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.