Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Marta Busija i Iva Gerić uspješne s reprezentacijom na turniru u Austriji

Članice HK Ludbreg Marta Busija i Iva Gerić s hrvatskom reprezentacijom osvojile su prvo mjesto u skupini na otvorenom prvenstvu za seniorke u austrijskom Steinbrunnu u Gradišću.

U jakoj kategoriji do 58 kilograma Busija je stigla do finala u kojem je izgubila u borbi s Jeannie Kessler. Iskusna austrijska seniorka zlato je osvojila rezultatom 13:8, dok je Ludbrežanka osvojila srebrnu medalju. Protiv Kessler, pobjednice u kategoriji, turnir je otvorila Gerić, a stigla je do polufinala u kojem je izgubila od Celine Denz i u konačnici osvojila četvrto mjesto.

Busija i Gerić su svojim kvalifikacijskim bodovima uvelike pridonijele osvajanju ekipnog prvog mjesta, dok su su preostale bodove prikupile Andrea Rojnić (srebro, Istarski Borac), Veronika Dragaš (bronca, Petrinja), Valentina Vazdar (5. mjesto- Sesvetski Kraljevec), Stella Kartalija (5. mjesto, Herkul, Zagreb).

Već ovog vikenda članice ludbreškog kluba Victoria Vrdoljak, Iva Gerić i Marta Busija s reprezentacijom će nastupiti na turniru u Italiji, Chiavari. Tjedan dana kasnije pak ih očekuje domaći hrvački turnir Colluctatio Centrum Mundi u Ludbregu na kojem će sudjelovati preko 500 natjecatelja iz cijele Europe.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.