Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Vikend na prometnicama: Osam prometnih nesreća, biciklist teško ozlijeđen

Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se osam prometnih nesreća, a teško je ozlijeđen 33-godišnji biciklist. Lakše su ozlijeđeni 40-godišnji biciklist, 51-godišnja vozačica i 32-godišnji vozač osobnih automobila.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća utvrđena je kod petorice vozača, a najveća od 1,74 promila izmjerena je kod 30-godišnjeg vozača koji je skrivio prometnu nesreću u nedjelju u ranim jutarnjim satima u Čakovcu u Ulici Janka Slogara.

Prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist (33) dogodila se u petak u poslijepodnevnim satima u Svetom Križu. Nesreća se dogodila kada je vozač kombija (33), u raskrižju oduzeo prednost biciklistu koji je potpm vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u županijsku bolnicu u Čakovcu. Utvrđeno je da je teško ozlijeđen, a nakon pružene liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.