Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VZPO Belica-Mala Subotica-Orehovica odabralo novo vodstvo

U Maloj Subotici u petak je održana godišnja i izborna skupština Vatrogasne zajednice područja općina Belica-Mala Subotica-Orehovica.

Za novu predsjednicu Zajednice koja broji devet dobrovoljnih vatrogasnih društava odabrana je Jadranka Sermek, a na toj će poziciji zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Zlatka Orsaga. Njezin zamjenik je Igor Horvatić. I u sljedećem mandatnom razdoblju zapovjednik Zajednice bit će Miroslav Kocijan, njegov zamjenik Hrvoje Novaković, a za tajnika je izabran Goran Šestak.
 
Na skupštini je dotadašnji predsjednik Orsag predstavio izvješće o radu za 2016. godinu u kojem je istaknuo da je od ukupno 61 intervencije unutar VZPO, JVP intervenirala 10 puta samostalno, 18 puta s lokalnim DVD-ima. Dobrovoljna vatrogasna društva samostalno su intervenirala 33 puta.

Od postignutih rezultata posebno je istaknuto državno natjecanju u Puli. DVD Gardinovec u kategoriji mladež muški osvojio četvrto mjesto od ukupno 56 desetina i mladež žene deveto mjesto od ukupno 48 desetina, te DVD Mala Subotica žene deveto mjesto od ukupno 52 desetine.

Skupštini su prisustvovali predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društva okupljenih u VZPO, a među brojnim gostima, i zamjenik zapovjednika vatrogasne zajednice Međimurske županije Robert Meglić te ispred Kluba veterana VZMŽ i počasni predsjednik VZPO Belica-Mala Subotica-Orehovica Ivan Horvat. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.