Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

DAVIS CUP Hrvatska će u utorak saznati suparnika u kvalifikacijama za ostanak

Hrvatski tenisači u utorak će saznati tko će im biti suparnik u rujanskim kvalifikacijama za Svjetsku skupinu Davis Cupa. Izvlačenje će se održati u Londonu, s početkom u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, a Hrvatska će imati status nositelja, zahvaljujući dobrom plasmanu na rang listi reprezentacija u ovom natjecanju.
 
Na listi koja je danas objavljena Hrvatska je na petom mjestu, jednu poziciju lošije plasirana nego na prethodnom popisu, jer ju je zahvaljujući plasmanu u polufinale prestigla Belgija.
 
Uz Hrvatsku, među nositeljima će biti Argentina, Njemačka, Češka, Švicarska, Japan, Rusija i Kanada, pa se te reprezentacije ne mogu sastati međusobno.
 
Potencijalni suparnici su tako Brazil, Kolumbija, Kazahstan, Indija, Mađarska, Bjelorusija, Portugal i Nizozemska. Hrvatska će biti domaćin ako joj ždrijeb dodijeli Indiju, Brazil ili Nizozemsku, ići će u goste ako joj suparnik bude Portugal, a u svim ostalim slučajevima o domaćinu će se odlučivati izvlačenjem. Kvalifikacije za Svjetsku skupinu na rasporedu su od 15. do 17. rujna.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.