Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Akcija Zelena čistka u petak krenula u Čakovcu

I ove je godine u Čakovcu održana Zelena čistka, akcija čišćenja nelegalnih odlagališta otpada, koja se u cijeloj zemlji početkom proljeća organizira kao dio svjetske akcije World Cleanup.

U akciju su se uključili brojni volonteri, od udruga branitelja, preko stanovnika Čakovca, Mihovljana, Novog Sela Rok, Mačkovca, Ivanovca, pa sve do volontera iz romskog naselja Kuršanec Lug. U petak su čistili okoliš naselja Kuršanec Lug, nelegalna odlagališta uz ulicu Ivana Gorana Kovačića i bana Josipa Jelačića, Mihovljan, Novom Selu Rok. Akcija će sljedećeg petak biti održana u Mačkovcu, dok je 22. travnja na rasporedu akcija u Ivanovcu.
Radove na čišćenju u ulici Ivana Gorana Kovačića obišli su i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Mario Medved. Očekuje se da će se u Zalenu čistku na području grada Čakovca uključiti oko tristo volontera.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.