Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO Rasplesani rukometaši Meškova: Različiti smo, ali smo svi jedan Tim

Foto: SEHA Gazprom League | Bjeloruski Meškov iz Bresta, u kojem su hrvatski rukometaši Ivan Pešić i Ljubo Vukić, izborio je osminu finala Lige prvaka, a u četvrtak slavljem u Varaždinu i nastup na Final Fouru SEHA lige.

Najveće uspjehe kluba bjeloruski prvak proslavio je glazbenim uratkom i spotom Drugačiji kojim su željeli pokazati da bez obzira što se razlikuju po rasi, nacionalnosti, vjeri, jeziku, svi su jedan Tim, što je i ključni razlog za postignute rezultate.

Video je to u kojem igrači plešu i pjevaju, a tu su i dvojica hrvatskih rukometaša krilo Vukić i su vratar Pešić koji danas slavi 28 rođendan. 

{video, 11935, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.