Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Babić nezadovoljan pripremama: Nismo igrali s igračima koji će igrati u Francuskoj

Hrvatska rukometna reprezentacija osvajanjem HEP Croatia Cupa u Umagu zaključila je pripreme za Svjetsko prvenstvo koje u Francuskoj počinje za dva dana. Izabranici Željka Babića do trofeja su stigli s dvije pobjede u dvije utakmice, protiv Tunisa i Crne Gore, ali kompletnim pripremama za svjetsku smotru, izbornik ipak nije zadovoljan.
 
„Nisam zadovoljan jer nismo uspjeli trenirati ono što smo željeli. Imam ozbiljnih problema u timu, uz prijašnje povrede danas su se ozlijedili Stepančić i Mamić, a Duvnjak još ne može igrati… Jedna situacija koja nikako nije dobra.

Međutim, radimo što možemo, ne možemo utjecati na to. Današnju utakmicu smo morali odigrati, ali nije imala nikakvu efikasnot. Probao sam koliko toliko iskoristiti linije, stavio sam na početku Marka Mamića s Gojunom jer ćemo tamo imati visoke pivotmene, probali smo situaciju s lijevim vanjskim osobito po dijalgonali, kao i obranu 6-0.

Ali nismo igrali s igračima koji će igrati u Francuskoj na prvenstvu i to sigurno nije dobro.“ – rekao je strateg nacionalne vrste po završetku priprema za SP.

Hrvatska u Francusku putuje u srijedu, a svoj nastup u skupini C u Rouenu otvorit će u petak protiv Saudijske Arabije. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.