Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

TOP 5 novih božićnih hitova

Minulog tjedna, a kao i svakog u ovoj godini, naši slušatelji dnevno su odabirali hitove dana između kojih je, u konačnici, odabran i hit tjedna. No, izbor pjesama ovog je tjedna ipak bio drugačiji u odnosu na prethodne.

U konkurenciji su se našli u najnoviji božićni singlovi hrvatske estrade. Na početku svakog radnog dana naši slušatelji odabrali su jedan hit, a kompletni rasplet na TOP 5 ljestvici odlučen je su subotnjem odabiru kada su prema glasovima titulu hita tjedna ponijeli Sara i Mladen Grdović s pjesmom Božić je.

U nastavku – uživajte uz božićnih TOP 5 po vašem odabiru:

No.1 Božić je – Mladen Grdović i Sara Grdović

{video, 10906, centar}

No.2 Prvi Božić bez tebe – Lidija Bačić

{video, 10910, centar}

No.3 Svi moji Božići – Pavel 

{video, 10904, centar}

No.4 Sjaji jelka božićna – Manimahuba

{video, 10889, centar}

No.5 Davor Radolfi – Od Božića do Božića

{video, 10908 , centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.