Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Projektni dan Srednje škole Prelog: Otkrij svoje talente

Srednja škola Prelog u četvrtak je održala projektni dan u sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Diljem europskog kontinenta, pod motom Otkrij svoje talente!, od ponedjeljka do petka održava se niz fogađaja kojima se želi promovitati strukovno obrazovanje te široj publici predstaviti pozitivna iskustva i mogućnosti u sklopu istog. Cilj je inspirirati i potaknuti sve na otkrivanje i upotrebu vlastitog talenta kroz visokokvalitetne programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koji su odskočna daska za uspješnu karijeru. 

Srednja škola Prelog uključila se u četvrtak projektnim danom, a od 7:30 do 13 sati svi učenici umjesto nastave sudjelovali su na raznim radionicama i predavanjima. U prostorijama škole odvijale su se radionice poput Izrada i bojanje vrećica, U zdravom tijelu zdrav duh, Izrada plakata digitalnim alatima, Slastičarska radionica, Čarolija božićnih okusa ili Moje tortilje. Oni hrabriji, u istraživanje svojih talenata krenuli su ulicama Preloga kroz radionicu Turistička šetnica kroz Prelog grad. 

Sve o projektnom danu kao i aktivnostima u sklopu Erasmus+ projekta doznali smo od voditeljice projekta Kristine Jančec, profesorice likovne umjetnosti i njemačkog jezika. Neven, učenik 2. razreda smjer Ekonomist otkrio nam je tajnu radionice Mystery dinner, a kako su dan proveli turistički vodiči, ispričao nam je Mišo Pfeifer, učenik 2. THK razreda, smjer turističko-hotelski kometcijalist. 

Više o projektnom danu Srednje škole Prelog poslušajte u našim vijestima te u emisiji Radio Ciciban u petak od 19 sati. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.