Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

EURO Hrvatska teško poražena od Norveške

 

Nakon poraza od Rusije, Hrvatska je na Europskom prvenstvu u Švedskoj upisala i drugi poraz. No, puno teži poraz od Ruskinja, izabranicima Gorana Mrđena nanijele su Norvežanke. Aktualne europske prvakinje s 34:16 (15:9) bile su nedostižne za našu nacionalnu vrstu.

Nakon dobrog starta Norveška je ipak pokazala svoju jačinu, odvojila se, a pobjedu potom i zacementirala u drugom poluvremenu. Najbolja kod Hrvatske bila je Andrea Penezić s četiri gola, tri je dodala Ekaterina Nemaškalo, a vratarski tandem Bešen-Razum upisao je četiri obrane.  Posljednji susret skupine D Hrvatska igra u petak u 18:30 sati, a protivnik je Rumunjska. Pred Hrvaticama je sada posljednji susret skupine D u kojem će snage odmjeriti s Rumunjskom.

Europsko prvenstvo, skupina D, 2. kolo: 

HRVATSKA – NORVEŠKA 16:34 (9:15) 

HRVATSKA: Razum 3 obrana, Bešen 1 obrana; Zadravec 2, Nemaškalo 3, Blažević, Debelić 2, Čović, Posavec 1, Mičijević, Krsnik 2, Vidak, Penezić 4, Milanović-Litre, Janković, Marić 1, Bašić 1 
Izbornik: Goran Mrđen 

NORVEŠKA: Grimsbo 7 obrana, Solberg 10 obrana; Arntzen 4, Kristiansen 3, Skogfrand, Ingstad, Mork 5, Oftedal 4, Aune, Frafjord 6, Waade, Solaas, Kurotivć 3, Herrem 4, Solberg5, Tomac 
Izbornik: Thorir Hergeirsson 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.