Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Dan Grada Preloga slavi se radno

Grad Prelog danas slavi svoj dan! Minula godina bila je radna pa je u istom tonu jutros krenulo i obilježavanja Dana.

U prijepodnevnim satim ovoreno je nekoliko objekata, a investicije su to koje su odrađene od rođendana do rođendana. Prvo je na Marini otvoren Fitness park, uslijedilo je otvorenje pješačko-biciklističke staze Prelog-Otok i Ulice Petra Krešimira IV, a na kraju i ginekološke ordinacije.

>> FOTO Prijem kod gradonačelnika: Kako se stvarao grad

>> Gradonačelnik Kolarek: Prelog je jedno veliko gradilište, a sljedeće godine bit će još više radova

Obilježavanje se nastavlja u poslijepodnevnim satima prijemom kod gradonačelnika Ljubomira Kolareka i svetom misom u župnoj Crkvi svetog Jakoba.

U 18 sati bit će održana svečana Sjednica s dodjelom gradskih priznanja koja će uručiti premijer RH Andrej Plenković, a gradonačelnik Kolarek uručit će gradonačelniku grada Vukovara Ivanu Penavi pomoć za obnovu vukovarskog Vodotornja.

Iza 20 sati u nebo će biti pušteno 25 lampijona u spomen na 25. obljetnicu pada Vukovara –Grada Heroja. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.