Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Gradonačelnik Kolarek: Prelog je jedno veliko gradilište, a sljedeće godine bit će još više radova

„Godina brzo prođe, a mnogi projekti zahtjevaju dugu pripremu pa onda onaj finiš obično dođe krajem godine. Tako je i ove.“ – rekao je gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek u programu Studija M.
 
Povod gostovanja bilo je obilježavanje Dana grada Preloga, 6. prosinca. A kako je protekla godina od posljednjeg obilježavanja?
 
„S obzirom na sve poteškoće, mislim da u globalu možemo biti zadovoljni ostvarenim. Uvijek planiramo, ambiciozni smo, imamo planove, iako se neke radnje odvijaju nešto sporije nego mi to želimo, za to postoje i oni objektivni razlozi.
 
No, u ovom trenutku, Prelog je jedno veliko gradilište, radi se i u privatnom sektoru, radi se kanalizacija, privode se kraju radovi na pješačko-biciklističkoj stazi i privode se kraju radovi u Ulici Pretra Krešimura IV., postavlja se LED rasvjeta… Mogu reći da se stvaraju bolji uvjeti života u svim naseljima.
 
Vjerujem da će iduće godine biti još više radova, osobito ako krenu aglomeraciju, a nadamo se da će uskoro biti završen i rotor u Otoku koji je vrlo bitan za sigurnost, kako zbog onih koji tom relacijom putuju iz Preloga ili Otoka, tako i zbog onih koji dolaze iz Podravine u Prelog na posao.“ – rekao je gradonačelnik Kolarek,
 
Za kraj, gradonačelnik je uputio čestitku:
 
„Drage moje Priločanke, dragi moji Priločanci! Sretan Vam Dan grada! Dao Vam Bog, svima nama, puno zdravlja, sreće, mudrosti i da svi što sretnije i lijepše pozdravimo Dan grada!“

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.