Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Čakovečka policija u subotu provodi akciju Alkohol

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u noći sa subote na nedjelju u vremenu od 22 do 5 sati provodit će operativnu akciju Alkohol.

Policijske aktivnosti iz ove akcije prvenstveno su usmjerene na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili opojnih droga, prekoračenja dopuštene brzine kretanja u naseljenom mjestu i izvan naseljenog mjesta, kao i suzbijanje svih oblika grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja.

Posebna pozornost, ističu iz policije, posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji spomenutih prometnih prekršaja

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.