Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Martinjski vikend: 45 alkoholiziranih vozača, 36-godišnjak s 2,67 promila

Minulog vikenda, od petka do ponedjeljka, policijski službenici PUM povodom Martinja proveli su pojačan nadzor prometa na cestama Međimurja, a ukupno je utvrđeno 145 prekršaja.
 
Najviše ih se odnosilo na vožnju pod utjecajem alkohola, njih 45, jedan prekršaj odbijanja alkotestiranja, 37 prekršaja nepropisne brzine, tri prekršaja upravljanja vozilima prije stjecanja prava na upravljanje te 59 ostalih prekršaja. Najveća koncentracija alkohola od 2,67 promila utvrđena je u subotu u Čakovcu, kod 36-godišnjeg vozača osobnog automobila.
 
Proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, a lakše je ozlijeđen 24-godišnji putnik u osobnom automobilu. Dvije nesreće dogodile su se zbog nepoštivanja prednosti, a po jedna zbog nepropisnog mimoilaženja i naprilagođene brzine. Prisutnost alkohola u organizmu kod sudionika istih utvrđena je kod tri vozača. Najveću od 1,83 promila imao je 40-godišnjak u nesreći koja se dogodila u petak u Nedelišću. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.