Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Udruga Zlatne ruke održala godišnju izbornu Skupštinu

Udruga žena Zlatne ruke održala je godišnju Izbornu skupštinu. Na njoj se predstavilo ranije predloženo radno predsjedništvo Udruge koje čine predsjednica Nada Čilić s članicama Vesnom Jančec i Katarinom Kovačić. Usvojeno je godišnje izviješće o radu Udruge, izvješće Nadzornog odobra te financijsko izvješće za prethodnu godinu. Izabrani su novi Upravni i Nadzorni odbor, a predstavljen je plan aktivnosti za mandatno razdoblje 2016. do 2018. godine.
 
Udruga broji 30 članica, a njihova je osnovna misija očuvanje tradicije i kulturne baštine našeg kraja te upoznavanje mlađih naraštaja s već zaboravljenim običajima i starim zanatima, rekla je, među ostalim, predsjednica Ana Vrbanec. Istaknula je tom prilikom i dobru suradnju s ostalim udruga u Međimurju, ali i izvan njega, isto tako i s učenicima osnovnih i srednji škola koji su, kako kaže, česti sudionici radionica koje Zlatne ruke organiziraju.
 
Izborna Skupština podjelom priznanja članicama za njihov desetogodišnji i petogodišnji aktivan rad i doprinos djelovanju Udruge i zajednici u cjelini. Među uzvanicima, svečanosti je nazočio i međimurski dožupan Zoran Vidović. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.