Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Karatistice Mihovila u Ivancu osvojile dvije medalje

Karatistice karate kluba Mihovil iz Preloga osvojile su dvije medalje na 9. Memorijalnom karate turniru koji se održava u čast poginulim braniteljima ovog grada.
 
Mia Risek u kategoriji učenica (-40 kg) osvojila je srebrnu medalju, a u konkurenciji kadetkinja Viktorija Horvat osvojila je broncu. Na natjecanju koje je održano u organizaciji KK Ivanec sudjelovao 351 natjecatelj iz 34 kluba i tri države. 

NOVI TATAMI ZA PRELŠKI KLUB

Dodajmo tome da je preloški klub od nedavno treninge održava na novom tatamiju čiju su nabavku omogućili grad Prelog, gradska Zajednica sportskih udruga i brojni sponzori. Iz kluba ističu kako će rad na novoj podlozi uvelike pridonijeti kvaliteti osobito pri radu s mlađim kategorijama.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.