Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO U Varaždinskoj županiji obilježen blagdan Svih svetih

Polaganjem vijenca i paljenjem svijećća kod Središnjeg križa na na gradskom groblju u Varaždinu izaslanstvo Varaždinske županije u pratnji Husarske garde odalo je počast svim preminulim građanima Varaždinske županije.

Izaslanstvo županije je položilo vijenac kod Spomen kosturnice pridruživši se Zajednici Udruga Antifašista i antifašističkih boraca Varaždinske županije koji se ovih dana sjećaju svojih poginulih suboraca.
 
Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća te kratkom molitvom u spomen na poginule branitelje, izaslanstva Županije, Grada Varaždina, Policijske uprave Varaždinske te Udruge udovica i roditelja poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Varaždinske županije odalo je kod Križa branitelja dužnu zahvalnost i počast svim poginulim braniteljima koji su svoje živote dali u obrani Republike Hrvatske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.