Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Zbor Josip Štolcer Slavenski najbolji na Susretu pjevačkih zborova u Rovinju

Pjevački zbor Josip Štolcer Slavenski iz Čakovca osvojio je prvo mjesto na 49. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova koji je protekli vikend održan u Rovinju. Domaći uspjeh upotpunio je dva zlata koja je Zbor osvojio početkom mjeseca u Osijeku na 1. Međunarodnom zborskom natjecanju.
 
Iznimni rezultati bili su povod primanja članova Zobra kod gradonačelnika grada Čakovca Stjepana Kovača. Čestitajući im na osvojenim medalja, ali i svim ovogodišnjim uspjesima, Kovač rekao je da se Zbor među brojim uspješnim čakovečkim udrugama koje djeluju u kulturi posebno ističe. „Ne prođe godina kad ne osvojite neko priznanje ili prvo mjesto, a svojim uspjesima promovirate i Čakovec, kao sredinu otvorenu prema kulturi i umjetnosti.“, rekao je te Zboru obećao daljnju podršku od strane grada. 

U ime Zbora zahvalio je tajnik Dejan Buvač, podsjetivši da zbor uspješno djeluje od 1975., a svih godina njime je prošlo 570 pjevačica i pjevača.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.