Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Metalurg do kraja sezone bez Marčeca: Varaždinski rukometaš mora na operaciju koljena

Nakon što je u ljetom prijelaznom roku redove GRK Varaždin zamijenio onima makedonskog Metalurga, kojeg vodi Lino Červar, i postao jedan od ponajboljih pojedinaca, Martin Marčec zbog ozljede koljena i operacije bit će van pogona sve do kraja sezone.

Varaždinac je u susretu regionalne SEHA Gazprom lige s našičkim Nexeom igrane u srijedu u Skopju zadobio ozljedu koljena. Magnetska rezonancija pak je potvrdila najgori scenarij za lijevo krilo. Zbog puknuća lijevog križnog ligametna Marčeca uskoro čeka operacija nakon koje i oporavak od šest mjeseci, priopćili su iz makedonskog kluba.

Pred jednim od ponajboljih pojedinaca Metalurga je duga pauza, a svojim će suigračima biti na raspolaganju tek krajem sezone. (Foto: HRS)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.