Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

108 novooboljelih, dvije osobe preminule od koronavirusa

Ilustracija_covid-19

U Hrvatskoj je 108 novooboljelih virusom COVID-19, a dvije su osobe preminule, izvijestio je ministar Vili Beroš na konferenciji za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite.


Broj trenutno oboljelih je 1127. Na bolničkom liječenju su 143 osobe, s devet pacijenata na respiratoru. Od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 4.530 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 125 preminulo, a 3.278 osoba se oporavilo.

Novih žarišta nema, rekao je Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Do sada je ukupno učinjeno 106.805 testiranja, od čega 1279 u protekla 24 sata.

koronavirus.hr (22.7.2020. 14h)
koronavirus.hr (22.7.2020. u 14h)

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije danas proteklog dana uzeo je 48 uzoraka, a svi nalazi su negativni. Međimurje je tako i dalje jedina hrvatska županija bez oboljelih od COVID-19 virusa zbog čega je Županijski stožer civilne zaštite epidemiološka situacija ocijenio kao iznimno povoljnom.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.