Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U DOBRIM RUKAMA Sudjeluj u foto-natječaju i postani zvijezda novog spota

Njegove pjesme generacije obožavatelja vole i pjevaju, a on sam je već godinama nenametljivo prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu te je na sebi svojstven način odlučio zahvaliti fanovima koji ga godinama prate.

Aktualna uspješnica U dobrim rukama uskoro će dobiti svoje posebno video izdanje.  Tim povodom Leo poziva svoju publiku da se fotografira sa dragim ljudima te da mu šalju fotke, a one najbolje kasnije će postati dio video spota. 

Vaše fotografije šaljite na email info.amirkazicleo@gmail.com a Leo će sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje. Ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na posao, kreativu u prvi plan, fotić ili mobitel u ruke te možda baš vi postanete zvijezda novog spota.

„Fotografirajte se sa vama dragim ljudima, bilo da je riječ o obitelji, prijateljima, simpatijama ili životnim partnerima, te da i na taj način pokažemo svima u čijim se rukama osjećate najbolje, najsigurnije.“, poručuje Leo, a u nastavku pogledajte i njego video-poziv:

{video, 9048, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.