Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Mate Pavić s Laurom Siegemund osvojio US Open

Hrvatski tenisač Mate Pavić i Nijemica Laura Siegemund osvojili su US Open nakon što su u finalu mješovitih parova svladali američku kombinaciju Coco Wandeweghe i Rajeeva Rama sa 6:4, 6:4.
 
Dvadesettrogodišnji Splićanin postao je osmi hrvatski tenisač koji se može pohvaliti najvećom titulom Grand Slama, a prije njega to je u parovim uspjelo te Ivanu DodiguMirjani LučićNikoli Piliću i Dragutinu Mitiću te uspjelo Goranu Ivaniševiću, Marinu Čiliću i Ivi Majoli u singlovima.
 
Paviću, koji je 34. na pojedinačnoj ATP ljestvici, i Siegmund, koja je 27. na WTA ljestvici, osvajanje US Opena, posljednjeg Grand Slama sezone, najveći je uspjeh karijere. Do njega su stigli u svom prvom zajedničkom nastupu, a u finalu nisu izgubili niti jedan set.

Našem tenisaču ovo je ukpno šesti naslov u karijeri, a prvi u mješovitim parovima, dok je ostalih pet osvojio sa stalnim partnerom Novozelanđaninom Michaelom Venusom. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.